About us

Parajumpers-rea.com är en ledande italiensk jacka, dunjacka återförsäljare.

Sedan 1997 har vi varit en ledande jacka, dunjacka återförsäljare och hela säljare, utöver våra varuhus erbjuder en mängd olika produkter. Sedan dess har många nya färger, material och stilar kontinuerligt flöde snabbt ökas för att möta behoven hos våra kunder.

Parajumpers produkt förkroppsligar den perfekta balansen mellan estetik och funktion. Storlek, form, färg, är fickor utformade för att ge maximal effektivitet, komfort och bekvämlighet. Hög standard, Parajumpers produkter så att vi grossist favoriter. Vi erbjuder en mängd olika paket och accessoarer täcker ett brett spektrum av material och den senaste designen. Från jackor till jackor, har varje stil överlägsna material, dubbla stickade och avgränsning, är av hög kvalitet och utförande tecken. Även med en större operation, är vi orubbliga mål är att tillfredsställa kunden. Vi tror att det finns inget mer än en nöjd kund är viktigare är vår verksamhet.

Vårt showroom är beläget på 875 Sixth Avenue i den italienska staden. Varor placeras i veckan för att möta våra kunders behov.