Frakt & Retur

Frakt: International Orders Vi använder International Express Mail Service för alla internationella deliveries.We ansvarar för frakten. Vanligtvis kommer varorna att skickas ut 12-24timmar efter mottagen beställning. Låt runt 5-7 arbetsdagar från avsändandet.


1.Required Information om leverans

  • information som behövs för sjöfarten är ditt fullständiga namn, adress och telefonnummer. Vänligen observera att vi bara kan skicka din beställning på postnummer adress och postboxar eller liknande är inte tillgängliga för sjöfarten.
  • Kontrollera att du skrivit in rätt leveransadress och telefonnummer.
  • Låt 5-7 dagar för leverans av ditt objekt.
  • Vi skickar dig ditt spårningsnummer i 24-36 timmar efter att vi fått dina pengar.
  • Spårningsnummer att kontrollera: http://www.dhl.com

2.Tracking Metoder

Efter din beställning skickas kommer vi att erbjuda dig DHL Tracking nej. & Website.There finns två metoder för att få ovan information från oss,

  • Besök vår hemsida och logga in igen för att kontrollera uppdatera statusen.
  • Kolla din e-post, för vi skickar uppdaterar status till din e-postadress.

Anmärkning: (Om du inte kan kontrollera det omedelbart med spårning nej, vänta med tålamod en tid krävs av Express Company gör uppladdning..).


3.Unsuccessful eller felleverans

  • Vi är inte ansvariga för återtransport om du gett oss en felaktig eller ofullständig adress.
  • För de kunder som inte får ditt paket inom 12 arbetsdagar, kontakta lokala postkontor ASAPAlways du kan kontrollera med det lokala postkontoret direkt med ditt ID-kort eller annan giltig intyget och orderinformation kopia som du kan skriva ut när login till ditt registrerade konto på vår hemsida.

Avbokningar: Om du vill avbeställa din order måste du maila oss omgående. 4% avbokningsavgift gäller. Flertalet beställningar sänds inom 1-2 dagar från orderdatum. Skeppade ordrar kan inte annulleras. återvänder i den osannolika händelsen av produktionsfel, skulle vi ersätta /reparera produkter utan kostnad för kunden. Att returnera en vara måste du maila oss och informera oss om varför. Vi kommer då att förse dig med vidare instruktioner. Varorna måste returneras inom 7 dagar efter mottagandet datum - oanvända och innehåller alla original förpackningar och etiketter. Vi kommer att kreditera ditt ursprungliga betalningsmetod. Alla frakt kostnader i samband med retur av varor som har ansvaret för konsumenten.


Byten: Att byta en produkt måste du maila oss och informera oss om varför. Vi kommer då att förse dig med vidare instruktioner. Varorna kan bytas inom 7 dagar efter datumet om de är oanvända och i ursprungligt skick med alla original förpackningar och etiketter. När du kommer tillbaka ett objekt för ett utbyte, se till att ditt namn, adress, telefonnummer och instruktioner är tydligt anges. Alla frakt kostnader i samband med utbytet av varor som har ansvaret för konsumenten.